Wat we doen

DeKo-Solutions is gespecialiseerd in In- en verkoopoplossingen, verpakking en marketing. In de praktijk komt dat neer op:

In- en verkoop

Retailers opgelet: sinds kort biedt DeKo-Solutions zeer interessante producten aan op het gebied van huishoudelijke apparatuur, keukenaccessoires, elektronica en verzorgingsproducten. Geen inferieure namaak of oude collecties, maar nieuwe artikelen van alleen topmerken. Binnenkort meer op deze website!

 

Verpakkingsoplossingen
DeKo-Solutions biedt een reeks verpakkingsmethodes om producten zorgvuldig en efficiënt te verpakken. Van beproefde verpakkingsoplossingen door middel van een krimpmachine en kartonnage tot veelzijdige mogelijkheden met behulp van flowpacking en overige serieverpakkingsmogelijkheden, bent u bij ons aan het juiste adres. Verpakking is ons éérste specialisme. Daarin zijn we sterk en flexibel, zowel machinaal als handmatig.

 

Assemblage en logistiek
In- en ompakwerkzaamheden bij grote oplages zijn ons niet vreemd. Hierbij staan kwaliteit en levertijd voorop. Met onze regie over uw logistieke proces bent u van deze zorg verlost. Met onze jarenlange ervaring kennen wij de logistieke valkuilen en kunt u zorgeloos rekenen op kwaliteit. Door samenwerking met gerenommeerde transportbedrijven kunnen wij tegen scherpe tarieven uw goederen op het juiste moment naar de juiste plaats bezorgen.

 
Marketing
Uw product verdient de juiste presentatie op de juiste plaats op het juiste moment. Een effectieve en aantrekkelijke verpakking is het uitgangspunt en daarbij kan DeKo-Solutions u helpen. Indien gewenst kunnen wij u helpen bij productintroducties, marktbewerking en communicatie. Wij verzorgen voor de juiste begeleiding inclusief alle relevante kennis op het gebied van marketingcommunicatie.
 
   
Met een sterke en flexibele organisatiekracht kunt u rekenen op een meedenkende verpakkingspartner met strenge kwaliteits- en levergaranties.